نحوه ثبت نام در آزمون های DELF و DALF مرکز بین المللی آزمون DELF-DALF کالج دانشگاه فردوسی

ثبت نام در آزمون های DELF و DALF مرکز آزمون بین المللی DELF-DALF کالج دانشگاه فردوسی مشهد در دو مرحله پیش ثبت نام و ثبت نام (پس از پرداخت وجه آزمون به یورو) انجام می گیرد.

پیش ثبت نام آزمون های DELF  و DALF  به دو شیوه حضوری و غیر حضوری امکان پذیر است.

پیش ثبت نام حضوری :

تحویل مدارک زیر به دفتر مرکز آزمون بین المللی DELF-DALF دانشگاه فردوسی مشهد واقع در دانشکده ادبیات.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1. فرم تکمیل شده ثبت نام

2. دو قطعه عکس پرسنلی جدید و پشت نویسی شده در قطع 3*4 یا 4*6

3. کپی صفحه اول پاسپورت و یا کپی ترجمه غیر رسمی شناسنامه

پیش ثبت نام غیر حضوری :

ارسال تصویر مدارک زیر به آدرس الکترونیکی مرکز آزمون بین المللی DELF-DALF به نشانی

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1. فرم تکمیل شده ثبت نام

2. اسکن عکس پرسنلی جدید ( عزیزانی که به شیوه غیر حضوری پیش ثبت نام می کنند لازم است در زمان ثبت نام قطعی و پرداخت هزینه آزمون، دو قطعه عکس پرسنلی جدید و پشت نویسی شده در قطع 3*4 یا 4*6 به مسئول ثبت نام تحویل دهند.)

3. تصویر صفحه اول پاسپورت و یا تصویر ترجمه غیر رسمی شناسنامه

ثبت نام:

عزیزانی که مرحله پیش ثبت نام را انجام داده اند میتوانند با پرداخت هزینه آزمون به یورو ثبت نام خود را تکمیل و قطعی کنند.

فرم ثبت نام آزمون خرداد.pdf

شمارش معکوس تا...