نحوه ثبت نام در آزمون های DELF و DALF مرکز بین المللی آزمون DELF-DALF کالج دانشگاه فردوسی

ثبت‌نام در آزمون‌های DELF و DALF در دو مرحلۀ پیش‌ثبت‌نام و ثبت‌نام (پس از پرداخت وجه آزمون به یورو) انجام می‌پذیرد.

پیش‌ثبت‌نام آزمون‌های DELF و DALF به دو شیوۀ حضوری و غیرحضوری امکان‌پذیر است.

• پیش‌ثبت‌نام حضوری

تحویل مدارک زیر به دفتر مرکز زبان فرانسه کالج دانشگاه فردوسی مشهد واقع در خیابان احمدآباد، بین رضا 21 و 23.

1. فرم تکمیل شده ثبت نام
  2. دو قطعه عکس پرسنلی جدید و پشت نویسی شده در قطع 3*4 یا 4*6
  3. کپی صفحه اول پاسپورت و یا کپی ترجمۀ غیررسمی یا رسمی شناسنامه (با مراجعه به دارالترجمه)
  • پیش‌ثبت‌نام غیرحضوری

ارسال تصویر مدارک زیر به آدرس الکترونیکی مرکز آزمون بین المللی DELF-DALF:

1.فرم تکمیل شدۀ ثبت‌نام

2.اسکن عکس پرسنلی جدید (عزیزانی که به شیوه غیرحضوری پیش‌ثبت‌نام می‌کنند لازم است در زمان ثبت‌نام قطعی و پرداخت هزینه آزمون، دو قطعه عکس پرسنلی جدید و پشت‌نویسی‌شده در قطع 3*4 یا 4*6 به مسئول ثبت‌نام تحویل دهند.)

3.تصویر صفحۀ اول پاسپورت یا تصویر ترجمۀ غیررسمی یا رسمی شناسنامه (با مراجعه به دارالترجمه)

ثبت نام

عزیزانی که مرحلۀ پیش‌ثبت‌نام را انجام داده‌اند می‌توانند با پرداخت هزینۀ آزمون به یورو ثبت‌نام خود را نهایتاً تا 9 آذرماه 1396 تکمیل و قطعی نمایند.

متقاضیان می‌بایست جهت پرداخت هزینۀ شرکت در آزمون به بانک تجارت پردیس دانشگاه فردوسی مشهد شعبۀ باهنر یا هر شعبه ای از بانک تجارت که تبادلات ارزی انجام میدهد مراجعه نمایند.

شماره حساب ارزی (یورو) دانشگاه فردوسی مشهد:

توجه

لطفا پس از واریز مبلغ، تصویر فیش واریزی را به ایمیل مرکز به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنید و اصل فیش واریزی را نزد خود نگه داشته و قبل از آزمون به مسئول ثبت‌نام آزمون‌ها تحویل دهید.

در غیر این صورت شرکت در آزمون ممکن نخواهد بود.

فرم ثبت نام در آزمون دی ماه

با ما در تماس باشید