قابل توجه زبان آموزان فرانسه و متقاضیان مهاجرت و یا تحصیل در کشورهای فرانسه زبان

آزمون TCF  برای اولین بار در مشهد توسط مرکز زبان فرانسه کالج دانشگاه فردوسی برگزار می شود. این آزمون دارای دو گرایش TCF QC  ( ویژه متقاضیان مهاجرت به کانادا ) و TCF TP  ( ویژه کلیه متقاضیان ادامه تحصیل، کار و یا مهاجرت به کشورهای فرانسه زبان ) بوده و چندین بار در سال برگزار می گردد. اولین نوبت این آزمون در مرداد ماه 96 برگزار خواهد شد.

مرکز زبان فرانسه کالج دانشگاه فردوسی به منظور موفقیت هر چه بیشتر شما عزیزان در آزمون این دوره، اقدام به برگزاری کلاس های آمادگی آزمون کرده است. کلاس های آمادگی آزمون برای سطح B1  دو روز در هفته ، در 8 جلسه آموزشی و کلاس های آمادگی آزمون برای سطح B2  یک روز در هفته و در 4 جلسه آموزشی برگزار خواهد شد.

جهت ثبت نام در کلاس های آمادگی آزمون به قسمت ثبت نام مراجعه فرمایید.

موسسه clfc

زبان clfc