معرفی DELF و DALF

DELF و DALF دانشنامه های رسمی زبان فرانسوی هستند که آزمون های مرتبط با آن ها از سوی وزارت آموزش فرانسه برگزار می شود. در این آزمون ها توانایی زبانی افراد غیر فرانسوی زبان و افراد فرانسوی زبانی که بومی کشورهای غیر فرانسه زبان هستند و همینطور افرادی که دارای مدرک تحصیلی و دانشگاهی فرانسه نیستند ، ارزشیابی می شود. این آزمون ها مستقل از هم بوده و در هر یک از آن ها میزان تسلط داوطلب در چهار مهارت اصلی زبان ( مهارت شنیداری، نوشتاری، گفتاری و درک مطلب ) براساس شش سطح تعیین شده توسط CECRL مورد ارزیابی قرار می گیرد. اعتبار این دانشنامه ها نامحدود است و از طرف مرکز بین المللی مطالعات آموزشی (CIEP (به داوطلبان اعطا می شود. این آزمون ها در شش سطح زبانی برگزار می شوند و داوطلب می تواند با توجه به سطح زبانی خود در هر یک از آن ها شرکت نماید.

در جدول زیر به معرفی کلی این دانشنامه ها پرداخته ایم. جهت آشنایی بیشتر با هر یک از سطوح، در صورت تمایل روی لینک مربوط کلیک نمایید.

DELF

دانشنامه یادگیری زبان فرانسه

آزمون DELF شامل 4 دانشنامه مستقل از هم بوده که با سطوح CERCL منطبق است.

سطح داوطلب

سطوح آزمون

سطوح تعیین شده توسط CECRL

مبتدی

DELF A1

DELF A2

DELF B1

DELF B2

DALF

دانشنامه حرفه ای زبان فرانسه

آزمون DALF شامل دو دانشنامه مستقل از هم می باشد که با سطوح CECRL منطبق است.

سطح داوطلب

سطوح آزمون